Știre exclusivă din curtea FCSB: „Da!!”

Site-ul de știri sportive orangesport.ro anunță marea veste din curtea FCSB, în exclusivitate: „DA!”.

Este o veste excelentă pentru toți cei care: vor să se căsătorească, vor credite cu dobândă zero, vor o mărire de salariu, cred că există un Dumnezeu, au dat admitere la Teatru, se întreabă dacă cu câștigat la Loto șamd.

Este o veste mai puțin bună pentru cei care scriu la acest site, întrucât niciodată în istoria presei „Da” nu a reprezentat un titlu de știre.

Pe Facebook (și nu numai) circulă o glumă un pic mai elevată decât titlul pozitiv de mai sus, sub forma unui citat din Shakespeare, mai exact din „Hamlet”, Act III, scena 3, rândul 87 (sau 92 după alte versiuni): „Nu!”. O găsiți imprimată pe tricouri și pe obiecte promoționale la festivalurile shakespeariene.

Dar revenind la gluma de titlu de pe site-ul companiei Orange (care e clar că de-acum înainte nici că va sponsoriza vreodată site-ul astaeromania.ro), nu putem decât să vă dezvăluim marea exclusivitate, ca să nu mai fiți voi nevoiți să dați click pe știre: conform lui Mihai Stoica, privind lotul echipei FCSB pentru meciul cu Rapid (din noiembrie 2023), „Da. Toți sunt bine la noi, inclusiv Cherecheș, da, toată lumea e bine”. Ei bine, da!

Admin

Admin